De grootste lingeriewinkel van het land

Geen koopavonden vanaf september t/m februari

Uniek bij Classic Style Lingerie

Elke week nieuw aanbod!

Beauty bij Classic Style Lingerie

Interne kapsalon op afspraak!

/

Lingerie

Wij voeren een collectie in alle vlotte modekleuren, maar ook het klassieke wit, zwart en huidskleur zijn bij ons ruim vertegenwoordigd. De gehele collectie bestaat uit de maten AA60 tot en met J120. Door onze grote collectie en vele merken kunnen wij een juist lingerie styling advies geven en ziet iedere vrouw er perfect uit in haar kleding. Onze vriendelijke verkoopsters adviseren je graag, zodat ook jij er op je mooist uitziet!
Ons assortiment vind je niet alleen in onze winkel, je kan je lingerie ook online bestellen in onze webshop. Wij raden je wel aan om minstens één keer in onze winkel langs te komen om je cupmaten te laten meten.

Alle maten

Onze collectie beha’s loopt tot maat 120J. Dus ook de grote cup maten hebben wij in ons assortiment. Onze winkel staat er tevens ook bekend om de enorme collectie lingerie in prachtige modekleuren en basiskleuren zijn natuurlijk volop aanwezig. Ook bh’s zonder beugel vind je in ons ruime aanbod, deze hebben wij altijd op voorraad.

Grote cupmaten

Voor alle grotere cupmaten kunt u ook bij ons terecht. Onze verkoopsters hebben een opleiding genoten zodat zij elke vrouw mooie, goed passende lingerie kunnen adviseren. Door onze enorme collectie en vele merken kunnen wij een juist advies geven en zie ook jij er perfect uit in je kleding.

Push-up beha’s

In onze collectie zijn het hele jaar push-up beha’s verkrijgbaar in de basiskleuren zwart, wit en huidskleur. Ieder seizoen presenteren wij in onze winkel ook nieuwe modekleuren. Met een push-up beha laat je je rondingen nog beter uitkomen in de kleding. Ook creëer je natuurlijk een prachtig decolleté, door middel van enkele, dubbele, of zelfs driedubbele push-up (verkrijgbaar vanaf A65).

Impressie Lingerie 7
Impressie Lingerie 1
Impressie Lingerie 8
Impressie Lingerie 2
Impressie Lingerie 4
Impressie Lingerie 5
Impressie Lingerie 3
Impressie Lingerie 6