Diverse

Op zoek naar het juiste onderjurkje of corrigerend ondergoed? Ook daarvoor bent je bij Classic Style aan het juiste adres! In onze “basic shop” vind je net dát artikel wat perfect past onder die ene outfit om een mooi afgeklede uitstraling te creëren, waardoor jij jezelf net dat beetje zelfverzekerder voelt!
Wij raden je wel aan om minstens één keer in onze winkel langs te komen om je cupmaat te laten meten.

De allereerste BH/tiener

Voor de tieners die toe zijn aan hun eerste beha verkopen wij ook een leuke collectie. Deze bevat Beha’s van cup 60AA tot 80B, waarbij altijd bijpassende broekjes zijn.

Corsetterie/beugeloze beha’s

Wij verkopen ook nog steeds de klassieke corseletten en pantylets van onder andere de merken Felina, Triolet, Anita en Triumph, Chantelle.

Zwangerschapsondergoed

Om je borsten tijdens de zwangerschap goed te ondersteunen heb je een goede beha nodig. Een goede beha zorgt er namelijk voor dat u minder last heeft van pijnlijke en gevoelige borsten. En het voorkomt dat u uw huid en het onderhuidse bindweefsel onnodig uitrekt. Dus speciaal voor de zwangere vrouwen hebben wij ook beha’s. We verkopen meegroei en voedingsbeha’s.

Maar ook NA de zwangerschap is het belangrijk om stevige beha’s te dragen, want je borsten kunnen dan weer opnieuw veranderen.

Impressie Diverse 8
Impressie Diverse 1
Impressie Diverse 4
Impressie Diverse 3
Impressie Diverse 6
Impressie Diverse 5
Impressie Diverse 2
Impressie Diverse 7